Louise Kvarby Produktion

 
 
  1. - Videodokumentation av scenkonst; dans, musik och teaterföreställningar


  1. - Informationsfilm, utbildningsfilm


- Skapande av trailer och reklamfilm, dokumentations- och presentationsmaterial till föreställningar, festivaler och/eller konstnärliga seminarier för publicering på internet eller i dvd format


- Skapande av dokumentärfilm i egen produktion


Vi erbjuder kvalificerad dokumentation och presentation av föreställningar och seminarier. Vi kan även följa en konstnärlig process under längre eller kortare tid och skapa en dokumentation av en verksamhet vid ett specifikt tillfälle.


Vi vänder oss bl.a. till teatrar, festivaler, fria grupper, koreografer, regissörer, skådespelare, musikgrupper samt till institutioner, regionala dans och teatergrupper, privatteatrar, amatörteaterföreningar, festivalarrangörer, högskolor och utbildningsinstitutioner som har behov av att dokumentera sin verksamhet i rörlig bild.


Louise Kvarby Produktion tar fram ett upplägg och genomför projektet från ax till limpa; med bild och ljudupptagning, redigering, klippning och postproduktion av materialet. Vi kan ta fram rörlig bild för presentation av föreställningar, seminarier, festivaler, mässor mm. Leverans sker i det format som kunden är i behov av; för publicering på sociala medier eller fysiskt till dvd.


Vår konkurrenskraft är baserad på vår kombinerade erfarenhet av scenkonst och film/video. Läs mer under fliken Drivkrafter eller se Tidigare produktionerSe även www.danlageryd.com

samt www.transforma.se
 

filmproduktion - Dokumentationsfilm - Dansfilm


Foto: L.Kvarby